Elolvastam és elfogadom
az adatvédelmi nyilatkozatot

Bádogos ipari termékek gyártása és kereskedelem


Bádogos ipari tevékenységünk sikerének kulcsa és jövőkép

A dombóvári gyártóegység közel 30 éves múltra tekint vissza. Az üzem fő profilja a speciális kötőelem csavar, szegecs gyártás, melynek vevői jelentős részben a bádogos ipari gyártók és kereskedők közül kerültek ki. A Budafer Hungary Zrt., mint acélkereskedő ezzel párhuzamosan több ezen a területen tevékenykedő gyártónak lett az alapanyag beszállítója. Ennek alapján egyre jobban átláttuk a piacot és annak mozgatórugóit valamint a válságot követő kereslet növekedés egyre nagyobb igényt és követelményt támasztott felénk, mind kapacitás bővítés, mind a minőség terén. 

2018. év elején elhatároztuk, hogy az általunk kitalált új gyártási technológiával megelőzzük a piacot. A korábban jól működő gyártók, jellegzetesen kis üzemek voltak, úgymond elavult technológiával. A mi innovatív megoldásunk és az ehhez párosuló modern, automatizált gyártósorunk segítségével, nagy darabszámú és méretpontos sorozatgyártásra vagyunk képesek. 

Jelenleg arra fókuszálunk, hogy a szegecselő automata és hajlító automata berendezésünk üzembe állítása után egy újabb automata hajlító berendezést állítsunk be a gyártósorba, így növelve gyártási volumenünket és az újabb fejlesztéseinket aktiválni tudjuk, melyek a külföldi piacra történő belépéshez elengedhetetlenek.

Amire igazán büszkék vagyunk, hogy csatornatartó és ereszbilincs termékeink minden alkotóeleme a dombóvári gyártóegységben készül, így az alapanyagon kívül semmilyen külső forrásból nem szerzünk be termékeket saját termékünk elkészítéséhez. Ez számos üzleti előnyt biztosít számunkra, valamint kellő rugalmasságot ad a termékfejlesztés során.

A 2021-es év célja számunkra a külföldi piacra történő belépés, így csökkentve a hazai piac vélhető ingadozásait, kilengéseit valamint jó hírét vinni a minőségi magyar gyártóknak a külföldi piacokra is.


KERESSEN MINKET!

Adja meg elérhetőségeit a lenti űrlap kitöltésével vagy hívjon minket a +36 30 098 0100 telefonszámon!

Iroda

2040 Budaörs, Mátra u. 46.- Göncz Árpád u. sarok


Gyártóegység:

7200 Dombóvár, Köztársaság u. 15.


Email: office@budafer.hu

Telefonszám: +36 30 098 0100Feliratkozom a hírlevélre.
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot.