Elolvastam és elfogadom
az adatvédelmi nyilatkozatot

Cégünkről


Cégünket Budafer Gyártó és Kereskedő Zrt. 1990-ben családi vállalkozásként alapítottuk Dombóváron. Fő tevékenységi körünk bádogos ipari termékek (főként belső és külső peremes tüzi horganyzott és porfestett csatornatartók és ereszbilincsek) és speciális kötőelemek (bilincsszárak, szegecsek) gyártása továbbá préselt fémalkatrészek előállítása is tevékenységeink közé tartozik. Vállalatunk 51 főt foglalkoztat 3 műszakos munkarendben, éves gyártott termékeink darabszáma meghaladja 3 millió darabot. Az évek során kiépítettük egy megbízható és hatékony beszállítói bázist, akikkel sikeresen és határidőre együtt tudunk dolgozni.

2018. év elején elhatároztuk, hogy az általunk kitalált új gyártási technológiával megelőzzük a magyarországi bádogos ipari termékeket gyártó vállalkozásokat. A korábban jól működő gyártók, jellegzetesen kis üzemek voltak, úgymond elavult technológiával. A mi innovatív megoldásunk és az ehhez párosuló modern, automatizált gyártósoraink segítségével, nagy darabszámú és méretpontos sorozatgyártásra alkalmasak. Munkafolyamataink közé bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, amivel garantálni tudjuk termékeink kiváló minőségét valamint vállalatunk kiemelkedő fókuszt helyez gyártási minőség folyamatos ellenőrzésére. Ennek eredményeként tudtuk növelni ügyfeleink számát Magyarországon és külföldön egyaránt.

Amennyiben egy megbízható gyártó és nagykereskedő partnert keres a bádogos ipari termékek kapcsán, keressen minket bizalommal!

Tisztelettel,
Sipos Zsolt
CEO